Το καθολικό standing ovation στο ΟΑΚΑ και η υπόκλιση του Σλούκα (vid)

Ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης της Euroleague αποτελεί το αγαπημένο παιδί της «πράσινης» εξέδρας. Ο «Σλου» έκανε ένα δύσκολο, αλλά αποφασιστικό βήμα τον Ιούλιο του 2023, όταν «μετακόμισε» από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό Aktor και το «τριφύλλι» είδαν ένα νέο, τεράστιο κεφάλαιο να ανοίγει.

Ο Σλούκας αποτελεί τον ξεκάθαρο ηγέτη των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και τον τελευταίο μήνα, που... κρίνονται όλα, παίζει φανταστικά. Έχοντας αφήσει πίσω τη θλάση που τον ταλαιπώρησε ο 34χρονος γκαρντ «γράφει» την μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη και απέναντι στην «Μπάρτσα» ήταν ο πλέον κομβικός για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Σε 33'31'' στο παρκέ ο διεθνής σταρ είχε 18 πόντους (4/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα, με τον Σλούκα στο παρκέ ο Παναθηναϊκός Aktor ήταν στο +21 έναντι των Καταλανών.

Λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα», το κοινό του «τριφυλλιού» χάρισε στον Έλληνα άσο απλόχερα την αγάπη του. Το ΟΑΚΑ «σηκώθηκε στο πόδι» και 18.000 «πράσινοι» που βρέθηκαν στις εξέδρες φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σλούκα, ο οποίος με τη σειρά του υποκλίθηκε προς τον κόσμο. 

Κάπως έτσι, ήρθε μία iconic στιγμή με το μπασκετικό κοινό του «τριφυλλιού» να... υποκλίνεται στον έμπειρο γκαρντ και τον ίδιο να ανταποδίδει με τον τρόπο του. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω