Σλούκας: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού - Να χτίσουμε ένα σερί για τον στόχο της οκτάδας»

Το σύνθημα ώστε το πρώτο διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα να γίνει η βάση ενός σερί νικών του Παναθηναϊκού έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Σλούκας.

Σε δηλώσεις του στον Γιώργο Πετρίδη μετά την επικράτηση επί της Άλμπα, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε αρχικά για το ματς:

«Το παιχνίδι πήγε σε πολλές κατοχές, για αυτό ήταν και υψηλό το σκορ. Η Άλμπα δεν είναι εύκολη ομάδα και αυτό φαίνεται από τη μεγάλη νίκη που έκανε με την Αρμάνι. Κρατάω τη σταθερή άμυνα που παίξαμε και είμαι χαρούμενος που βοήθησα να νικήσει ο Παναθηναϊκός μετά από τόσα χρόνια εδώ.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να μην κολλάμε στους τραυματισμούς και να ψάχνουμε δικαιολογίες. Τραυματισμούς έχουν όλοι. Από το σημερινό ματς κρατάμε την άμυνα μας, που μας έδωσε μια σημαντική νίκη».


Και συνέχισε: «Στη Βαρκελώνη υπήρχαν σημαντικές απουσίες και ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, όπου αν νικήσουμε εκεί θα έχουμε στα χέρια μας το αβαντάζ για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα. Και μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις, από το οποίο θέλουμε να χτίσουμε ένα σερί για τον στόχο της οκτάδας».

Όσο για τη συμπαράσταση των περισσότερων από 2.000 φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες, ο Σλούκας δήλωσε ενθουσιασμένος από τη στήριξή τους, λέγοντας:

«Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, είχε γεμίσει την εξέδρα 1,5 ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση και τον περιμένουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ την Τετάρτη».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω