ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταγραφή που αν γίνει θα προκαλέσει κρότο!

Και ενώ για την ώρα το ρόστερ του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι πλήρες, αυτό δεν σημαίνει ότι στον Παναθηναϊκό σταμάτησαν να έχουν τις κεραίες τους ανοικτές για οποιαδήποτε προσθήκη θα δυνάμωνε ακόμα περισσότερο το ρόστερ. Άλλωστε η δήλωση του Τζόρτζεβιτς ότι το ρόστερ είναι πλήρες για την ώρα νομίζω είναι σαφέστατη. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μια θέση ανοικτή στο ρόστερ του και αν χρειαστεί θα την καλύψει. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει παίκτη για να πάρει και ούτε έχει πλέον μεγάλο απόθεμα το φετινό μπάτζετ εκτός αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Μόνο για τέτοια περίπτωση θα έκανε την οικονομική υπέρβαση η ομάδα γιατί τα οφέλη μιας τέτοιας μεταγραφής θα ήταν πολλά.
Μια τέτοια περίπτωση παίκτη παρακολουθεί διακριτικά ο Παναθηναϊκός και περιμένει σαν κόμπρα, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες βέβαια, για να κάνει το χτύπημά του. Άλλωστε πρόκειται για παίκτη που θα είναι περιζήτητος από αρκετές ομάδες και χρειάζονται οι κατάλληλοι χειρισμοί. Το κακό είναι ότι ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να αποφασιστεί από την ομάδα του αν θα τον κρατήσει ή όχι. Για αυτό το λόγο ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στην αγορά. Εφόσον όμως βγει στην αγορά οποιαδήποτε στιγμή τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση του για να αλλάξει τις ισορροπίες σε εσωτερικό και εξωτερικό. Το συμβόλαιο του παίκτη είναι αρκετά αλμυρό για τα δεδομένα της εποχής αλλά είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να γίνει η υπέρβαση. Το άμεσο ή μακρινό μέλλον θα δείξει τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση και εμείς για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω