Ο Νέντοβιτς περιμένει τον... Μπρέι

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει επιστρέψει στη δράση τις τελευταίες μέρες, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες. Ο «Νέντο» αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Όντεντ Κάτας στην Euroleague απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις Κάουνας, εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα, δείχνοντας πως σταδιακά βρίσκει τον εαυτό του.

Παρ' όλα αυτά ο Σέρβος γκαρντ δεν βρίσκεται στο «πράσινο» ρόστερ για τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Κι αυτί γιατί αντικαταστάθηκε στις 12/03 από τον Μάριο Χεζόνια στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας στην Basket League.

Η επιστροφή του στο ρόστερ του πρωταθλήματος θεωρείται δεδομένη, όμως δεν θα πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στο Λαύριο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός πως υπήρχε η δυνατότητα να δηλωθεί ο Σέρβος γκαρντ στο ρόστερ εκ νέου την Παρασκευή (09/04) παραμονές του αγώνα με την ομάδα της Λαυρεωτικής, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Γι αυτό υπήρχαν δύο λόγοι. Αρχικά, το «τριφύλλι» έχει δικαίωμα για μία αλλαγή στο ρόστερ του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της regular season και στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με την αλλαγή που θα κάνουν.

Παράλληλα, υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια για την Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν Ζενίτ (12/04) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/04) αντίστοιχα και ο Κάτας δεν θέλει να επιβαρύνει τον Σέρβο. Μέσα σε διάστημα 7 ημερών ο Παναθηναϊκός θα δώσει επτά παιχνίδια και εντός της ομάδας δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να καταπονήσουν τον Νέντοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Νέντοβιτς είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στην λίστα του πρωταθλήματος, όμως το μεγάλο ερώτημα έρχεται στο ποιον θα αντικαταστήσει. Ο Τι Τζέι Μπρέι είναι δηλωμένος στο πρωτάθλημα, με τον χρόνο αποκατάστασής του να μην είναι βέβαιος. Η επιστροφή του έχει οριοθετηθεί στις πρώτες εβδομάδες του Μαϊού. Αυτό σημαίνει πως θα επανεξεταστεί η πορεία της αποθεραπείας του Μπρέι, ώστε να δουν πότε θα είναι έτοιμος.

Σε περίπτωση που επιστρέψει στο διάστημα που έχουν οριοθετήσει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», τότε δεν θα γίνει αλλαγή με τον Μπρέι, αλλά με άλλον παίκτη, με επικρατέστερο τον Σέλβιν Μακ και αουτσάιντερ τον Μπεν Μπέντιλ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω