Φέντερμαν για τα οικονομικά της Euroleague: «Τελικά είχε δίκιο ο Δ.Γιαννακόπουλος»

Η χθεσινή (10/11) τηλεδιάσκεψη της Euroleague είχε μεγάλο ενδιαφέρον και έβγαλε ειδήσεις, όπως την αποχώρηση του Έντουαρντ Σκοτ και τα συμβόλαια διαρκείας που θα υπογράψουν οι Μπάγερν και Βιλερμπάν. Βέβαια, όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι της λίγκας συζήτησαν κι άλλα θέματα. 

Μία ενότητα της ατζέντας στην τηλεδιάσκεψη αφορούσε τα οικονομικά των ομάδων και το πώς θα αυξηθούν τα image rights μέσω digital κι άλλων ενεργειών. Η ανάλυση τελείωσε και οι σύλλογοι κλήθηκαν να πάρουν θέση, μέσω των εκπροσώπων τους. Στις ελληνικές ομάδες, υπήρξε... αντίθεση: Ο Ολυμπιακός εξέφρασε την άποψη ότι οι ιδέες που συζητήθηκαν έχουν προοπτική και πως πρέπει να βγουν προς τα έξω με αισιοδοξία και ενωτική διάθεση.

Στην άλλη μεριά, ο Τάκης Τριαντόπουλος, που συμμετείχε εκ μέρους του Παναθηναϊκού, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτές τις ενέργειες θα έπρεπε να τις είχαμε κάνει πριν 10-15 χρόνια και να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε αγορές όπως για παράδειγμα της Κίνας».

Όμως, η ατάκα που... ξεχώρισε δεν ήρθε από ελληνικά χείλη. Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι, Ντέιβιντ Φέντερμαν, σχολίασε όσα ειπώθηκαν με μία φράση που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα:

«Τα έσοδα δεν είναι αυτά που πρέπει. Νομίζω ότι τελικά είχε δίκιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

Αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που ένας μεγάλος οργανισμός, όπως η Μακάμπι, αναφέρεται ονομαστικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, απόντος μάλιστα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε μία τηλεδιάσκεψη ενώπιον όλων των ομάδων αλλά και του Τζόρντι Μπερτομέου, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω