Αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία...

Αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία….
Καλησπέρα στην παρέα,
Θα εγκαινιάσω την στήλη μου σε μία δύσκολη βραδιά για την ομάδα...
Απλά Μπασκετικά πράγματα …και η αλητεία
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το μάτς στοχευμένα, απαγόρευσε τον γρήγορο ρυθμό του Ολυμπιακού, πήγε το μάτς σε πέντε εναντίων πέντε και προσπάθησε να απαγορεύσει την μπάλα να πάει στα χέρια του Σπανούλη. Όλα αυτά τα έκανε άριστα για περίπου 13 λεπτά με τον Νέλσον να παίζει εξαιρετική άμυνα από το 1 έως το 4 σε μερικές στιγμές. Η επιθετική ευστοχία από μακριά με τον Φώτση να κάνει ονειρικό μάτς και τον Λουκά να κάνει ότι θέλει τους ψηλούς του Ολυμπιακού έφτασε την διαφορά στους +13 για την ομάδα μας. Το μάτς άλλαξε όταν ο Coach Σφαιρόπουλος τράβηξε στον πάγκο τον Σπανούλη και πέρασε μέσα τον Σλούκα. Την στιγμή εκείνη ο Νέλσον έκατσε στον πάγκο μαζί με τον Φώτση και χρειάστηκε για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός να δείξει την γύμνια του Πάγκου του. Ο Μόργκαν που πέρασε στην Θέση του Λουκά και δεν κατάφερε να κάνει ούτε τα βασικά, έχασε 2 πέναλτι κάτω από το καλάθι και όλα τα ριμπάουντ. Ο Σλούκας έκανε σμπαράλια την άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός από το -13 έφτασε να προηγείται με 3. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η οξυδέρκεια του αρχηγού μας και η εκτελεστική δεινότητα του Λουκά έβαλαν πάλι μπροστά τον Παναθηναϊκό στο τέλος του ημιχρόνου.
Για το Δεύτερο ημίχρονο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο Ολυμπιακός έβαλε τα μακρινά σουτ που δεν έβαλε στο πρώτο ημίχρονο, οδηγήθηκε στην γραμμή της φιλανθρωπίας παρά πάνω από το κανονικό χάρη στην προκλητική διαιτησία του Χριστοδούλου ο οποίος ξύπνησε και τους πιο κοιμισμένους παίχτες του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτό ο Παναθηναϊκός δεν παραδόθηκε, κυνήγησε το μάτς μέχρι τέλους και μείωσε την διαφορά από τους 14 στους 8, 3 λεπτά πριν το τέλος. Εκεί ο κ. Χριστοδούλου εφηύρε ως φάουλ την πεντακάθαρη τάπα του Λουκά στον Σλούκα και πήγε την διαφορά στους 10 και τελείωσε το ματς
Σκόρπιες σκέψεις
Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε ήττα με 6 πόντους από τον Ολυμπιακό.
Ωστόσο η ομάδα κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχει πολύ καλή ψυχολογία να παίζει κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ και να χρειάζεται η συνδρομή του γνωστού ‘’ΚΥΡΙΟΥ’’ για να καθαρίσει την νίκη και αυτό πιστώνετε στον Κ.Μανωλόπουλο και τους συνεργάτες του, που άλλαξαν πολλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζω ότι η ομάδα πήγε στο Σεφ χωρίς τον Μπατίστα που ήταν σημείο αναφοράς και στα 3 προηγούμενα παιχνίδια, χωρίς τον Νίκο Παππά που μέχρι να χτυπήσει ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίχτης την ομάδας μας και φυσικά χωρίς τον Τζειμς Γκίστ για τους γνωστούς λόγους.Για φανταστείτε τον Ολυμπιακό να κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Σπανούλη… η μάλλον τον Σλούκα τον Πρίντεζη και τον Ντάνστον. Υπήρχε περίπτωση να διεκδικήσει αγώνα μέχρι το τέλος; Δεν νομίζω ότι το πιστεύει κανείς, μάλλον για διασυρμό θα πήγαινε η δουλειά.
ΥΓ: Η Προσωπική μου άποψη είναι ότι η σειρά είναι μεγάλη, ειδικά με την επάνοδο του Ουρουγουανού Σέντερ.
ΥΓ2: Ορισμένοι παίχτες νέοι και παλιοί φαίνεται από απόσταση ότι δεν κάνουν για αυτή την βαριά φανέλα.
ΥΓ3: Ο Γιάνκοβιτς πρέπει να σοβαρευτεί. Η προσωπική του άμυνα είναι λές και ξεκίνησε χθες προπονήσεις με την ομάδα. Ο παίχτης που μαρκάρει σχεδόν πάντα είναι ελεύθερος.
ΥΓ4: Δύο λόγια για τον Μαυροκεφαλίδη. Το παιδί παίζει για δεύτερους συνεχόμενους τελικούς μετά τους περσινούς πάνω από τις δυνατότητες του! Απλά συγκινητικός. Έχει ακούσει πάρα πολλά για το σώμα του για το νεύρο του αλλά μακάρι ο Παναθηναικός να είχε 5 παίχτες σαν αυτόν. Εξυπακούεται ότι πρέπει να ανανεώσει ΧΘΕΣ
ΥΓ5: Από κοντά και ο Αντώνης Φώτσης.
ΥΓ6: Άφησα για το τέλος μία δικιά μου σκέψη. Πιστεύω ότι όσο τα μάτς πηγαίνουν έτσι και ο Παναθηναϊκός είναι ανταγωνιστικός αλλά στο τέλος προδίδεται από την έλλειψη κορμιών στο 4-5 τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να μείνει στην ομάδα ο Γκίστ. Δύσκολα θα του συγχωρέσει ο Δ.Γιαννακόπουλος το κρέμασμα τις ομάδας! Η απουσία του ήταν παραπάνω από εμφανής σήμερα και πολλοί πιστεύουν, μεταξύ αυτών και εγώ ότι αν έπαιζε σήμερα η τύχη του μάτς θα ήταν διαφορετική.
Κλείνω μ’αυτό…
https://www.youtube.com/watch?v=C-dhZR5uTgY

follow me @green_doom13

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω