Στα Γιάννενα πηγαίνει ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βάλει επιπλέον πίεση σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα, με 22 βαθμούς, έχει απόσταση οχτώ βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει στο τέλος. Στα Γιάννενα παραμένει αήττητος, όμως έχει δύο νίκες και επτά ισοπαλίες, με γκολ 11 υπέρ και οχτώ κατά. Ενώ έχει περισσότερα under 2,5 παράλληλα έχει περισσότερα γκολ γκολ, εντός έδρας έχει επτά στα εννιά γκολ γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική, μετά από καιρό επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με γκολ στις καθυστερήσεις τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Με αυτή την νίκη, πήρε άλλη μία βαθμολογική ανάσα.

Με τρεις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ καθώς ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στους Σολτάνι, Λίλα και Μπουκουβάλα οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Η αποστολή είναι η παρακάτω: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπετρά, Σολτάνι, Γιάκος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Βιντάλ, Μανθάτης, Ντόλοβατς, Κόντε.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Ολυμπιακού και κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση, από και πέρα τα πάντα είναι στο χέρι του. Στην Τούμπα έχει το απόλυτο, εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 11 υπέρ και πέντε κατά. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με επτά γκολ παθητικό. Προέρχεται από επτά συνεχείς νίκες, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με πέναλτι από το Αγρίνιο. Εκτός έδρας έχει οχτώ στα δέκα no goal.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της απουσίας του Ελ Καντουρί, αφού κι ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέντο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Στοιχημα Ολυμπιακος – ΑΕΚ: Σημαντική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, με νίκη θα πάρει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο και θα βάλει πίεση στους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και αναμένω να περάσει έστω και δύσκολα από τα Γιάννενα, το διπλό είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες

Τρύπια δίχτυα στο Πριγκιπάτο

Η αγωνιστική στην Λιγκ 1 Γαλλίας ολοκληρώνεται στο Πριγκιπάτο του Μονακό, όπου η Μονακό υποδέχεται την Λυών, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την δεύτερη θέση, αφού η πρώτη είναι καπαρωμένη από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μονακό, είναι τέταρτη θέση με 47 βαθμούς, έναν πόντο πίσω από την Λυών και τέσσερις από την Μαρσεϊγ, που κέρδισε την Παρασκεύη την Μετς. Μπροστά στο κοινό της, έχει εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, έχοντας πετύχει 33 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Συνολικά έχει 15 στα 23 over 2,5 και εννιά στα 12 εντός έδρας. Είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της, όμως μετράει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τον βαθμό της ισοπαλία στην Μαρσεϊγ με σκορ 2-2.

Η Λυών, ενώ εντός έχει έξι νίκες, μακριά από αυτή έχει οχτώ νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες. Συνολικά έχει 16 στα 23 over 2,5 και εννιά στα 12 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε το αήττητο σερί της, αφού ηττήθηκε με 3-1 στο Μπορντό, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος.

Σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Μονακό – Λυών: Η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, οι δύο ομάδες θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, σκοράρουν κατά βούληση και μπορούν να μας προσφέρουν ένα παραγωγικό ματς με πολλά τέρματα, το over 2,5 δίνεται σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες

Σε αγωνιστικό άνοδο η Μίλαν

Στην Σέριε Α η Ουντινέζε υποδέχεται την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Η Ουντινέζε έχει 32 βαθμούς και απέχει πέντε βαθμούς από την έκτη θέση. Έχει ίδια αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας συνολικά γκολ 34 υπέρ και 27 κατά. Μετράει 14 στα 22 over 2,5 και δύο παραπάνω γκολ, εντός είναι σχεδόν μοιρασμένα. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Τζένοα με 0-1, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες για πάνω από 20 λεπτά. Πριν από το ματς, είχε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας μόνο ένα δύσκολο ματς.

Η Μίλαν έχει 34 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από την έκτη Σαμπντόρια. Μακριά από το Μιλάνο έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 18 υπέρ και 19 κατά. Μεσοβδόμαδα, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Λάτσιο για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς ήττες και τρεις συνεχόμενες νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο, κερδίζοντας την δυνατή Λάτσιο με τελικό σκορ 2-1.

Σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Ουντινέζε – Μίλαν: Σημαντικό ματς, που μπορεί να δείξει ποία ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, η Μίλαν είναι σε άνοδο, έχει ποιοτικό ρόστερ, και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ουντινέζε και να φύγει αήττητη από το Ούντινε, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας προσφέρεται σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω