Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού είναι αποφασισμένοι τη νέα σεζόν να παρουσιάσουν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα στοχεύει ψηλά. Στο στρατόπεδο των πρασίνων δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο διοίκησης, χρηματοδότησης αλλά και οργάνωσης.

Φυσικά τον τελευταίο λόγο σε όλα θα έχει ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» Δημήτρης Γιαννακόπουλος». Οι αδελφοί Αργυρόπουλοι απέσυραν πρόσφατα την οικονομική στήριξη στην ομάδα του Υδραϊκού.

Για τους μη γνωρίζοντες πρόκειται για τους βασικούς μετόχους και ιδιοκτήτες της γνωστής εταιρείας μπισκότων «Παπαδοπούλου ΑΕ». Η ομάδα της Ύδρας κατάφερε να οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια μία ισχυρή ομάδα στην Α1 φτάνοντας τη φετινή σεζόν μέχρι την τρίτη θέση της βαθμολογίας πριν τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Στόχος των αδελφών Αργυρόπουλων, όπως αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του έμπειρου ρεπόρτερ υδάτινων σπορ, Γιάννη Κορακή στο trifilara.gr, είναι να αναλάβουν την οικονομική στήριξη και αναμόρφωση του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στο κομμάτι των ακαδημιών. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την περσινή σεζόν τους τίτλους στους Παίδες και τους Μίνι Παίδες.

Δεδομένη όμως θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση και με σημαντικούς αθλητές το καλοκαίρι, τόσο Έλληνες, όσο και ξένους καθώς στόχος είναι το τριφύλλι να πρωταγωνιστήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην Α1 πόλο ανδρών. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονήσει η ΚΟΕ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων δε θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Αυτό δίνει το περιθώριο στους ιθύνοντες να χτίσουν μία ομάδα που θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Μια είδηση που επιβεβαιώνει ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι κυριολεκτικά έτοιμος να βγει ξανά στον αφρό του ελληνικού αθλητισμού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θεματοφύλακα αλλά και πολύτιμους στρατιώτες στο πλευρό του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω