Η επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ξεκαθαρίσει από τον έλεγχο της εταιρίας που θα ξεκινήσει η πλευρά του Παϊρόι Πιενγκπονσάντ άμεσα. Μέχρι τότε, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και εκπρόσωπος της «Panasia» θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Αλαφούζο για τις εξελίξεις στο «πράσινο στρατόπεδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παϊρόι αναμένεται ξανά στην Αθήνα στα τέλη Μαϊου(22-23 η πιθανότερη ημερομηνία άφιξης), όπου θα έχει απευθείας συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων» αλλά και σημαντικές επαφές για το αύριο του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω