O εκπρόσωπος της εταιρίας Redstone, η οποία είναι μέλος της κοινοπραξίας του «Athens Alive», μέσω γραπτής δήλωσής του στην εφημερίδα «LiveSport» αναφέρθηκε στις επαφές που υπάρχουν με την κυβέρνηση για το πρότζεκτ, ενώ ξεκαθάρισε πως το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό παραμένει ακόμα.
Συγκεκριμένα ο Μαρκ Αλεξάντερ αναφέρει: «Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα. Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όρμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες.
Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι βέβαια: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

