Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει ήδη επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που οφείλονται στον Βέμερ .

Στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το εν λόγω θέμα κι εκείνο που ειπώθηκε είναι πως: «Είναι πολλά τα 530.000 ευρώ που ζητάει ο παίκτης» σύμφωνα με την "Πράσινη" κι ο Κωνσταντίνου ανέφερε ότι: «περιμένουμε το ok από την ΕΠΟ για να του δώσουμε τις 50.000 ευρώ και να πάρουμε τους βαθμούς πίσω». Κάτι τέτοιο βέβαια δεν προκύπτει από πουθενά με βάση τα όσα ισχύουν.

Το "παρών" στο Δ.Σ. έδωσαν και οι Στάμος, Σφυρής που είχαν πάρει μέρος στη σύσκεψη στον ΣΚΑΪ με τον Αλαφούζο, ο οποίος αναμένεται να πληρώσει τις επόμενες μέρες τους Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν. «Χρειαζόμαστε για άμεσες ανάγκες 2 εκατ. ευρώ», ειπώθηκε μεταξύ άλλων. Επιπλέον τονίστηκε πως: «Η ομάδα δεν πρόκειται να πάρει άδεια, αλλά θα αλλάξει ο κανονισμός από τη Superleague ή την ΕΠΟ και δεν θα πέσουμε». 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω