Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επαφή με την πλευρά του Λουτσιάνο Νέβες και τους επισημάνθηκε ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταθέσει προσφυγή στη FiFA όπως ανέφεραν οι συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία την Παρασκευή ο Λουτσιάνο Νέβες έχει καταθέσει προσφυγή στη FIFA εναντίον του Παναθηναϊκού για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το πρόσωπό του.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η πράσινη ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα ότι υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία.

Σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση του τριφυλλιού, η συνομιλία έγινε σε καλό κλίμα και μεταξύ άλλων τους διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει θέμα κατάθεσης προσφυγής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην FIFA εναντίον του συλλόγου. 

Επιπλέον υπήρξε συζήτηση και για τις επόμενες επαφές που θα έχουν οι δύο πλευρές στο άμεσο μέλλον για τη διαδικασία αποπληρωμής των οφειλομένων. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω