Η UEFA είχε δώσει μέχρι την 1 Μαρτίου την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να διακανονίσει τα χρέη του, διαφορετικά θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» δεν απάντησαν ποτέ στην UEFA κάτι που φαίνεται από την επιστολή που έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων Ζ.Ν. Κούνια Ροντρίγκες.

Στην επιστολή που παρουσιάζει η «LiveSport» ο πρόεδρος του Σώματος δίνει περιθώριο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι το απόγευμα (17:00) της Παρασκευής (30/3) να υποβάλλει τις παρατηρήσεις της μέσω mail.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω