Μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκη» παρέμεινε ζωντανός στην μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης στη βαθμολογία.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΑΕΛ εκτός έδρας και Λαμία εντός κατάφερε στο Φάληρο να μην ηττηθεί από τον αιώνιο αντίπαλο και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έναν βαθμό που τον κρατάει ζωντανό στην μάχη για την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκός εισιτήριο.

Μπορεί οι πράσινοι να περιμένουν από μέρα σε μέρα την επίσημη ανακοίνωση της τιμωρίας τους για ένα έτος από τα Κύπελλα Ευρώπης, ωστόσο, αν καταφέρει να πάρει την 5η θέση τότε θα έχει την δυνατότητα να «βγάλει» την τιμωρία που θα έχει τριετή διάρκεια.

Πλέον, το τριφύλλι βρίσκεται στους 31 βαθμούς και στο -1 από Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιο που έχουν 32 και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τους Αρκάδες στη Λεωφόρο και έχει την δυνατότητα με ενδεχόμενη νίκη να τους προσπεράσει.

Από εκεί και πέρα, την μεν ομάδα της Νέας Σμύρνης θα την αντιμετωπίσει εκτός έδρας τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και τους Ακρίτες θα τους υποδεχθεί στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική. Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως ο Παναθηναϊκός παραμένει γερά στο κόλπο της πεντάδας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω