Παναθηναϊκός για… πρωτάθλημα και μετά το 2-0 επί της Λάρισας, στο Θεσσαλικό κάμπο…

Το Τριφύλλι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε πρώτο με αυτογκόλ στο 3′. Ο Εμμανουηλίδηςεκτέλεσε φάουλ και ο Καλούσης στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η καλή στιγμή για την Λάρισα ήρθε στο 25′ με τον Μακρή να σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε οριακά λίγο δεξιά από το δοκάρι του Χαλκίδη. Δυο λεπτά αργότερα η Λάρισα έχασε ακόμη μια τρομερή φάση, όταν ο Νούσιας εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έσωσε πάνω στη γραμμή.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εμμανουηλίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Λάρισας, ύστερα από καλή ασίστ του Σέχου. Στο 58' ο Παναθηναϊκός "κλείδωσε" τη νίκη, όταν ο Θεοχάρης με πέναλτι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Συνθέσεις των ομάδων:

Λάρισα: Σαφαρίκας, Λυκούργος, Καραμπίνας (84′ Σάλταρης), Καλούσης, Καρατάσιος, Τάρτας (77′ Βαφειάδης), Μακρής, Νούσιος, Χατζής, Μουξιός (64′ Λαβαντσιώτης), Δερμιτζάκης

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Ζερβόπουλος, Βλαχόπουλος, Θεοχάρης, Αποστολάκης (46′ Φρατζέσκος), Εμμανουηλίδης (69′ Ξεπαπαδάκης), Σέχου, Σούλτσε, Ντιρμίσι (76′ Οικονομόπουλος)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω