Ραντεβού με την πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε να υπάρξει τις επόμενες μέρες ο ατζέντης του Λούκας Βιγιαφάνιες, για να διαπραγματευτεί για την περίπτωση του πελάτη του.
Ο μάνατζερ του Αργεντίνου άσου είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και ζήτησε να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των "πρασίνων" Ντίνο Διαμαντόπουλο. Για την ώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή.
Αν, δηλαδή, είναι προκειμένου να εκφραστεί επιθυμία αποχώρησης από την πλευρά του παίκτη, να μεταφερθεί κάποια πρόταση ή απλά για να γίνει κάποια γενικότερη συζήτηση.
Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Αργεντίνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 ωστόσο με τις δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος κανείς δεν μπορεί τίποτα με βεβαιότητα αναφορικά με το μέλλον του.

