Λύση προτού εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θέλει να βρει ο Παναθηναϊκός με την υπόθεση του Νίκλας Χουλτ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να προσφέρει 300.000 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις στο Τριφύλλι πως δεν θα πρέπει να δοθεί ο παίκτης στην ομάδα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, σύμφωνα με αναφορές στον αθλητικό Τύπο ενδιαφέρον για τον Χουλτ δείχνουν κι άλλες ομάδες από το εξωτερικό όπως για παράδειγμα η Άντερλεχτ. Έτσι οι «πράσινοι» θα προτιμούσαν να δώσουν τον ποδοσφαιριστή σε κάποια άλλη ομάδα και όχι στη Νότιγχαμ, προκειμένου να αποφύγουν τις αντιδράσεις.

Πάντως ο Παναθηναϊκός φέρεται να ζητάει περισσότερα χρήματα από τις 300.000 που δίνει η Νότιγχαμ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω