O Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό με 3-2, ενώ έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0. Αυτή ήταν η πέμπτη για φέτος μακριά από τη Λεωφόρο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκανε δηλώσεις, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, παραχωρώντας τη θέση του στον Σπύρο Μαραγκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα βοηθού προπονητή στη NOVA: 

«Σίγουρα είμαι προβληματισμένος. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η μπάλα μπήκε στην περιοχή μας τρεις φορές και μπήκαν τρία γκολ. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Το ματς έγινε 3-0 χωρίς να το καταλάβεις. Μπάλα παίζουν και αυτοί αλλά τρία γκολ χωρίς ευκαιρίες. Πρέπει να το κοιτάξουμε σοβαρά και να δίνουμε ό,τι μπορούμε στο γήπεδο. Ο κόσμος αυτό ζητάει, έχει κάνει υπομονή. Να βλέπει στο παιχνίδι ότι μοχθούμε και διεκδικούμε».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω