Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δίνει αύριο (10/1) τη ρεβάνς με τη Λαμία για το Κύπελλο, με την αποστολή που έχει να είναι αρκετά δύσκολη, αλλά οι «πράσινοι» θα έχουν εξίσου δύσκολες "αναμετρήσεις" το επόμενο διήμερο στις δικαστικές αίθουσες.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη πρόκειται να εκδικαστούν οι προσφυγές πέντε πρώην παικτών και πιο συγκεκριμένα των Βέμερ, Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδης με τους δύο τελευταίους να ανησυχούν πολύ το σύλλογο.

Αυτό που θέλουν στο Τριφύλλι είναι να κερδίσουν χρόνο, ωστόσο όπως αναφέρεται στα Μέσα οι Τελάντερ και Ταυλαρίδης δείχνουν ανένδοτοι και ζητούν από 100.000 ευρώ διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί μπροστά από την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών.

Ο Δανός αμυντικός ζητάει τις ληξιπρόθεσμες δόσεις του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου (από 46.000 ευρώ), συν τις 10.000 που αφορά το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου. Να σημειωθεί πως ο Τελάντερ μετά την αποπληρωμή του Χουλτ άλλαξε στάση, θέλοντας και εκείνος να λάβει τα χρήματα που του οφείλονται.

Από εκεί και πέρα ο Ταυλαρίδης μετά τον τελευταίο διακανονισμό απέσυρε την καταγγελία του, όμως έχει λάβει ελάχιστα χρήματα με αποτέλεσμα να κινηθεί ξανά κατά του Παναθηναϊκού και να μην δέχεται άλλη αναβολή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω