Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, με τον δεύτερο να κρατά χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για το Τριφύλλι.

Χαμηλά τη μπάλα κράτησε ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνάντησής του με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσης για την επιβίωση του συλλόγου. 

«Κακώς έχει γίνει τόσος θόρυβος γύρω απ΄ αυτή τη συνάντηση. Κάναμε αυτή τη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον Παναθηναϊκό και  δεν πρέπει να δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους επεσήμανε: "Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσος θόρυβος και να απασχοληθείτε όλοι εσείς εδώ σήμερα».

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω