Ύστερα από την επαφή που είχε ο Αντρές Τσάβες με τον μάνατζερ του, φάνηκε ότι δεν υπάρχει διάθεση μεταμέλειας του Αργεντινού παίκτη και επιστροφής του στην Αθήνα για λογαριασμό των "πρασίνων".

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που είδαν ότι η συνεργασία με τον ποδοσφιαριστή δεν έχει μέλλον, έχουν κινήσει τις διαδικασίες αποδέσμευσης του παίκτη, χωρίς να υπάρχει κανένα οικονομικό κόστος για τον σύλλογο.

Μάλιστα, η προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης με τον Τσάβες (έπειτα από την απόφαση του να αναχωρήσει για την Αργεντινή χωρίς να ενημερώσει) και προσπαθεί να πουλήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη που της ανήκει.

Η Μπόκα Τζούνιορ δεν εμπλέκεται καθόλου σε αυτή την ιστορία αφού αφορά αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβες, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να βρουν τα χρήματα που οφείλουν στην ομάδα της Αργεντινής.

     

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω