Τα... προβλήματα ξεπετάγονται συνεχώς για τον Παναθηναϊκό, αφού σκάνε το ένα μετά το άλλο και μάλιστα δεν υπάρχουν λύσεις για να μειωθούν.

Μετά την καταγγελία του Γενς Βέμερ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αναμένεται ακόμη τρεις πρώην παίκτες του Τριφυλλιού να κινηθούν εναντίον του συλλόγου λόγω της ασυνέπειας της ομάδας στην τήρηση των διακανονισμών. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport" πρόκειται για τους Μλάντεν Πέτριτς, Σεμπάστιαν Λέτο και Χρήστο Μπούρμπο οι οποίοι πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα θα προχωρήσουν σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού, κάτι βέβαια που περίμεναν στις τάξεις των "πρασίνων". 

Το πιθανότερο είναι να τους προταθούν νέοι διακανονισμοί, αφού πρώτα τους δοθούν κάποια χρήματα. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω