Να τελειώσουν τη συνεργασία τους με συναινετικό τρόπο, συμφώνησαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέδο, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (29/11).

Το συμπέρασμα από τη συζήτηση τους ήταν ότι θα αναζητήσουν την ιδανική φόρμουλα ώστε να μείνουν και οι δύο ικανοποιημένοι από την πώληση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από τη συνάντηση προέκυψε σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, "UOL", ότι ο Παναθηναϊκός απαιτεί από την Ιντερνασιονάλ (κι οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα) το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να συναινέσει στην αποχώρηση - πώλησή του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η "κολοράντο" (παρατσούκλι της Ιντερνασιονάλ) προσπαθεί να τον αποκτήσει με μικρότερο ποσό, καθώς γνωρίζει ότι οι "πράσινοι" βρίσκονται με την "πλάτη στον τοίχο" (ακριβώς αυτή η φράση χρησιμοποιείται).

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr είναι αμφίβολο εάν η Ιντερνασιονάλ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του Μολέδο για να επιστρέψει εκείνος στο Πόρτο Αλέγκρε.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω