Δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, Novasports 2) με το θετικό αποτέλεσμα να αποτελεί αυτοσκοπός.

Οι «πράσινοι» θέλουν, κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν, να πετύχουν το πρώτο τους "διπλό", όπου θα πάρουν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δύσκολο έργο και καλείται να λύσει ένα… σταυρόλεξο, καθώς έχει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες βασικών παικτών. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει πέντε παίκτες και πιο συγκεκριμένα τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον και Μολέδο. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχεις τους Κολοβέτσιο, Κουτρουμπή, Αυλωνίτη και Ινσούα. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Σιλά και Λουντ, με τον Άλτμαν σε οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Καμπέσας ή Χίλιεμαρκ και Μουνιέ, με τον Μολίνς να επιστρέφει στην κορυφή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω