Η απόλυτη κατακεραύνωση στων διοικήσεων του Παναθηναϊκού έκανε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σημείωσε ότι έβλεπε τον τρόπο που λειτουργούσαν όλο αυτό το διάστημα άτομα πάνω από το αγωνιστικό κομμάτι και περίμενε την κατάσταση που θα έφτανε το Τριφύλλι.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε ο παλαίμαχος άσος και τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής στη "Sportday": 

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού κι αν την περίμενε: Θα πρέπει να βρεθεί λύση, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που γίνεται. Ναι, το περίμενα, ήμουν σίγουρος ότι θα συμβεί, γιατί έβλεπα πώς κινιόντουσαν οι διοικήσεις. Μιλάμε για διοικήσεις που δεν γνώριζαν από ποδόσφαιρο. Τον Παναθηναϊκό τον διοικούσαν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθεί λύση οπωσδήποτε. Δεν μπορεί να υπάρξει ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Παναθηναϊκό. Θα είναι μεγάλη κατάντια να μη βρίσκεται στη Λίγκα. 

Μάλιστα ο «Κατσούρ» σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λέγοντας:«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα οποία φαίνονταν από χρόνια ότι θα προκύψουν, όμως κάποιοι εθελοτυφλούσαν. Τώρα που ήλθε αυτή η δύσκολη στιγμή, είναι ιδιαίτερα λυπηρό για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο να μην γνωρίζει πώς ξημερώνει η επόμενη ημέρα. 

Αγωνιστικά έχει πολύ μεγάλο θέμα στα εκτός έδρας παιχνίδια κι αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα. Εντός έδρας τα καταφέρνει. Σ΄αυτό παίρνει τεράστια ώθηση από τον κόσμο που έχει γαντζωθεί γύρω από την ομάδα και της δίνει τεράστια ώθηση και στήριξη. Θέλει να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό μεγάλο».

Όσο για το ντέρμπι είπε: «Νομίζω δεν υπάρχει φαβορί. Αν ήταν στην αντίθετη έδρα, θα έλεγα ότι φαβορί είναι η ΑΕΚ λόγω της εικόνας που παρουσιάζουν οι ομάδες εφέτος. Ομως τώρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, θεωρώ πως είναι ένα κλασικό παιχνίδι 50-50. Ενα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα γίνει σε γεμάτο γήπεδο, θα υπάρχει ένταση, πάθος... Γενικά αν το παιχνίδι ξεφύγει από το "Χ" είναι ίδιες οι πιθανότητες να πάει σε κάποιο από τα άλλα δύο σημεία» 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω