Ο εκπρόσωπος του Ρόμπιν Λουντ βρίσκεται στη χώρα μας από το βράδυ της Πέμπτης και αναμένεται εντός της ημέρας να γίνει η πρώτη συνάντηση με την πλευρά του Παναθηναϊκού.
Η πρόταση των "πρασίνων" είναι η εξής. Να ανανεώσου το συμβόλαιό του διεθνούς Φινλανδού, που λήγει το καλοκαίρι, και αν δεχθεί θα πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πωληθεί σε σύλλογο του εξωτερικού, ώστε να καρπωθεί ο σύλλογος ένα ικανοποιητικό ποσό. Το πιο ζωηρό ενδιαφέρον έχει παρουσιάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σταντάρ Λιέγης.
Από την πλευρά του ο Λουντ θέλει να μείνει στο Τριφύλλι και το τόνισε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη.
Ωστόσο, ο παίκτης είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο. Αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο, τότε το θέμα της παραχώρησης του παίκτη σε άλλη ομάδα, θα «παγώσει».

