Δε λένε να σταματήσουν οι προσφυγές από πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς αναμένετε να υπάρξει ακόμη μία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» ο Μλάντεν Πέτριτς φαίνεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του. 

Ο Κροάτης έχει ζητήσει μέσω δικηγόρου να διευθετηθεί η τελευταία δόση από τον διακανονισμό που είχε κάνει με τον Παναθηναϊκό, όπως και η εφορία του τελευταίου έτους τους συμβολαίου του, ύψους 80.000 ευρώ.

Ο Πέτριτς δεν έλαβε κάποια απάντηση και έτσι έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά, ενώ το ίδιο σκέφτεται να πράξει και ο Τζιαντομένικο Μέστο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω