Πρόβλημα όσον αφορά τους συμμετέχοντες είναι πολύ πιθανό να προκύψει στην έκτακτη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού, καθώς δεν θεωρείται καθόλου βέβαιη η εκπροσώπηση των κύριων μετόχων.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, που μέσω της κυπριακής off-shore «Sortivo International» αλλά και μετοχών που κατέχει στο όνομά του διαθέτει το πλειοψηφικό μετοχικό κεφάλαιο, έχει εκφράσει την πρόθεση μη ενασχόλησης. Το γεγονός αυτό εφόσον συμβεί θα συμπαρασύρει σε επαναληπτική γενική συνέλευση λόγω έλλειψης απαρτίας.
Την ίδια στιγμή, περιορισμένη εκπροσώπηση θα έχουν ο Ερασιτέχνης λόγω της διοίκησης Πρωτοδικείου και η Παναθηναϊκή Συμμαχία που λειτουργεί με ιδιαίτερο καθεστώς, επομένως το βάρος πέφτει στους λοιπούς μικρομετόχους που εκπροσωπούν λιγότερο από το 1%.
Θυμίζουμε ότι η Γ.Σ. έχει προκηρυχθεί για τις 13 Νοεμβρίου και στόχος είναι η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ σε περίπτωση επαναληπτικής οι αποφάσεις θεωρούνται έγκυρες εφόσον ψηφίσει έστω και το 0,000001%.

