Τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να πάρει έστω κάποια ανάσα και για μία ακομη φορά καλείται να βάλει "βαθιά" το χέρι στην τσέπη.
Το διαιτητικό δικαστήριο έλαβε την απόφαση πως οι "πράσινοι" πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 461.397 ευρώ σε 10 ισόποσες δόσεις στον Ράσμους Τελάντερ.
Όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς αν κάποια από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ κυρώσεις!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.
-Να απορρίψει τις προσφυγές των σωματείων Χαλκίδα, Ιωνικός Νικαίας κατά της υπ’ αριθμ. 3/11.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.
-Να καταβληθεί στον Ντούσαν Περνίς από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 το ποσό των 116.359 ευρώ σε 7 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου ύστερα από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.
-Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 461.397,48 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.

