Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει υποβάλει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποίησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως προτίθεται άμεσα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό παραχωρώντας τις μετοχές του.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως συνέπεια, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την ενέργεια είναι πως πλέον αισθάνεται εκτεθειμένος και δεν μπορεί να συνεχίσει στον προεδρικό θόκο της ομάδας. Έτσι, η συγκεκριμένη εξέλιξη σημαίνει πως πλέον η πράσινη ΠΑΕ είναι ακέφαλη και αναμένονται οι εξελίξεις που πρόκειται να επιφέρει στο τριφύλλι.

Να σημειωθεί πως ο Mr. Manos είχε αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο τον περασμένο Απρίλιο όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να παραμείνει μεν τότε ο μεγαλομέτοχος και χρηματοδότης της ομάδας, ωστόσο, ήθελε να αποχωρήσει από την προεδρία.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω