Τέλος λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό. Όχι κάτι καινούργιο αφού όλοι το γνωρίζαμε απλά δεν είχε πάρει επίσημη μορφή. Φυσικά και δεν τόλμησε να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια ούτε στο αντίο του και προτίμησε να το κάνει με ένα κείμενο το οποίο ούτε καν το έδωσε στα μέσα παρά μόνο στο ΣΚΑΙ.

Πολλά τα ερωτήματα όμως που άφησε αναπάντητα στην ανακοίνωση αποχώρησης. Όπως τι θα γίνει με τη φετινή χρονιά και τις υποχρεώσεις; Όπως πόσα είναι πραγματικά τα χρέη της ομάδας και ποιος τα δημιούργησε. Φυσικά αυτό που μας είπε είναι ότι έβαλε 42 εκ από την τσέπη του και ότι θα βάλει άλλα 20 εκ και έξω από την πόρτα. Το έκανε δηλαδή το χρέος του και αυτός.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον Γιάννη Αλαφούζο αφού και παρόν που ήταν δεν υπήρχε καμία διαφορά για τον σύλλογο. Πάμε λοιπόν στην επόμενη μέρα που προβλέπεται δύσκολη για τον Παναθηναϊκό αφού όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκάρες είναι εξαφανισμένοι.

Αυτή η στιγμή λοιπόν είναι αυτή που θα κρίνει τους ΠΑΝΤΕΣ όπως τους αξίζει αν δεν βγουν μπροστά να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Βαρεθήκαμε τις δικαιολογίες, τα πισογυρίσματα, τα συμφέροντά σας, τις κόντρες σας κτλ. Σε όλα αυτά είστε πρώτοι αλλά μόλις έρθει η στιγμή να μπει το χέρι στην τσέπη αρχίζουν τα αλλά...

Ότι η ομάδα έχει χρέη δεν είναι κάτι άγνωστο. Το ότι αυτά τα χρέη ανήκουν σε μεγαλύτερο ποσοστό στη θητεία της πολυμετοχικότητας (Βαρδινογιάννης, Πατέρας κτλ) είναι επίσης γνωστό. Και ο Ολυμπιακός όταν τον αγόρασε ο Μαρινάκης είχε χρέη και ο ΠΑΟΚ επίσης όταν τον αγόρασε ο Σαββίδης είχε επίσης χρέη. Μοναδική εξαίρεση η ντροπιαστική κίνηση να υποβιβαστεί η ΑΕΚ για να την πάρουν χωρίς χρέη. Αλλά εμείς δεν είμαστε ΑΕΚ και δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ και δεν απαιτείται κάποιο ποσό αγοράς του. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού υπάρχουν τα χρέη. Για να είμαστε και πιο ξεκάθαροι αν υπήρχε κάποιος ενδιαφερόμενος για την ομάδα και εκείνη ήταν χωρίς χρεή δεν θα πλήρωνε για να την αγοράσει; Φυσικά και θα πλήρωνε. Και τώρα το ίδιο θα κάνει μόνο που θα πληρώσει τα χρέη. ΤΖΑΜΠΕ δεν γίνεται να πάρει κανείς τον Παναθηναϊκό.

Έχετε τα κότσια να μπείτε μπροστά και να βοηθήσει και ο κόσμος; Αν ναι θα γραφτείτε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Αν όχι θα γραφτείτε με μαύρα και ο κόσμος και η ιστορία θα σας κρίνει όπως σας αξίζει. Κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε να σας παρακαλάμε να πράξετε το αυτονόητο όταν υπάρχει κόσμος άνεργος που πληρώνει από την τσέπη του για να βοηθήσει την ομάδα.

Ας αφήσουμε λοιπόν το κυνήγι μαγισσών και τις κατηγορίες ποιος έχει περισσότερα χρέη από τον άλλον και ποιος έφταιξε περισσότερο για αυτή την κατάσταση και ας ΕΝΩΘΟΥΜΕ για τον καλό του Παναθηναϊκού. Αλήθεια την γνωρίζετε αυτή τη λέξη ή κοιτάτε μόνο τα συμφέροντά σας;

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω