Την τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου περιμένουν στον Παναθηναϊκό για την επόμενη μέρα της ομάδα, αλλά και τις προθέσεις του ίδιου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη" ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ αναμένεται να προβεί σε γραπτή δήλωση στην οποία θα ενημερώσει την πρόθεση του για την αποχώρηση από την ομάδα, μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Μέχρι τότε ο ίδιος θα καλύψει τα χρέη της ομάδας με τα απολύτως απαραίτητα.
Παράλληλα ο Αλαφούζος θα αναφερθεί και στο ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το ενδιαφέρον που είχε με το PAO Fondation, όπου θα επισημάνει πως ήταν η μόνο πρόταση που είχε στα χέρια του για να τον διαδεχθεί.
Όμως δεν είναι σίγουρο αν θα κάνει γνωστά τα ποσά που απαιτούνται για τα χρέη και τις υποχρεώσεις που έχει ο σύλλογος.

