Στροφή στο Κύπελλο κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 20/9 τη Λάρισα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εισητήρια της αναμέτρηση, όπου θα υπάρξει γενική είσοδος με 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου (20:30) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 18/9 στις 10:30 και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr. και από τα εκδοτήρια του γηπέδου που θα λειτουργούν 9:30 έως 17:30 σήμερα και αύριο και 10:30 ως την έναρξη του αγώνα την Τετάρτη.     

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 € σε όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της θύρας 10 (15 €) και της θύρας 3 (20 €).

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, εφόσον  - για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά - δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. 

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας. 

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. 

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

 
 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω