Μία ημέρα μετά την είδηση για το αρνητικό αποτέλεσμα στον κύκλο επαφών που είχε ξεκινήσει ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μεταβίβαση της ΠΑΕ έρχεται και η πρώτη πληροφορία για το ποιος ήταν ο κύριος λόγος της διαφωνίας.

Βάσει των όσων μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης το deal φέρεται να μην έκλεισε χθες γιατί υπάρχει διαφορετική άποψη για το από «πότε» θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, αναλαμβάνοντας και τις υποχρεώσεις που συνεπάγονται από αυτό.

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να επέλθει συμφωνία αλλά η ομάδα να περάσει στο PAO Foundation το καλοκαίρι και από τότε να ασκεί διοίκηση.

Αντίθετα, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, επιθυμεί να απεμπλακεί άμεσα από την ΠΑΕ.

Η διαφορά αυτή μεταξύ των δύο ανδρών έχει άμεση σχέση και με τα χρήματα τα οποία χρειάζεται η ομάδα για να κλείσει χωρίς οικονομικά προβλήματα τη σεζόν.

Το ποσό αυτό εκτιμάται ότι κυμαίνεται περίπου στα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω