Η πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν φέρνει βροχή από προτάσεις επιθετικών στον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρει η «Sportime» ο Ουκρανός Ρομάν Ζοζούλια και ο Σουηδός Εμίρ Κούγιοβιτς έχουν προταθεί στους «πράσινους».

Ο Ζοζούλια έχει συμβόλαιο με την Μπέτις έως το 2019, όμως οι Ισπανοί αναμένεται να αφήσουν ελεύθερο τον 27χρονο διεθνή επιθετικό, έχοντας παίξει μόλις 6 φορές στην Primera.

Η δεύτερη περίπτωση, αυτή του Κούγιοβιτς, είναι πιο σύνθετη. Ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός αμείβεται με 1,3 εκ. ευρώ στη Γάνδη, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, όμως του δόθηκε άδεια μέχρι τις 10 Ιουλίου να φύγει ελεύθερος αν βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του. Αν δεν συμβεί αυτό, η Γάνδη έχει αποφασίσει πως θα του βάλει τιμή πώλησης τα 2 εκ. ευρώ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω