Η περίπτωση του Κουρμπέλη βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» οι «πράσινοι» έκαναν την πρώτη κρούση, διερευνητικού χαρακτήρα, προς την πλευρά του Αστέρα.

Στον Παναθηναϊκό ήθελαν να μάθουν αν ο Αστέρας είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον 23χρονο άσο. Οι Αρκάδες δεν λένε όχι σε διαπραγμάτευση και αν βρεθεί σημείο επαφής στο οικονομικό με τον Παναθηναϊκό, τότε η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού θα μπορέσει να προχωρήσει.

Μάλιστα, στην πρόταση που ενδέχεται να κάνει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Κουρμπέλη να υπάρχει και ποσοστό μεταπώλης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω