Τη διαδικασία της κατάθεσης των σχετικών εγγράφων για να πάρει ελληνικό διαβατήριο ολοκλήρωσε πριν από μερικές ημέρες ο Κάρλος Ζέκα.

Πλέον έχουν απομείνει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να μπορέσει ο Πορτογάλος χαφ του Παναθηναϊκού να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, προσφέροντας μία αξιόπιστη και σημαντική λύση στον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Ζέκα πολλές φορές έχει δηλώσει πως αισθάνεται τη χώρα μας σαν πατρίδα του, όντας εδώ πέντε χρόνια, και δεν αποκλείεται μετά τις παραπάνω εξελίξεις να υπάρξουν και συζητήσεις για την περαιτέρω παραμονή του, με την υπογραφή νέου συμβολαίου με το «τριφύλλι».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω