Δεν έχει κλείσει η υπόθεση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ για τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην «πράσινος» δεν βρήκε ομάδα που να καλύπτει τα «θέλω» του και παραμένει ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Μοζαμβικανός προσέγγισε ξανά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον οποίο διατηρεί άριστη σχέση. Δεν είναι απίθανο ο Σιμάο να βρεθεί στο Κορωπί για προπονήσεις και να κριθεί από τον Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει ελεύθερη θέση ξένου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω