Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού μετά τον Νίκο ΚΑρέλη φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η Γκενκ, καθώς βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Σύμφωνα με το «voetbalnieyws.be», άνθρωπος του συλλόγου βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη.

Στη συγκεκριμένο ματς ο 25χρονος αμυντικός έπαιξε ως βασικός, ενώ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν ο μοναδικός Έλληνας στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Το συμβόλαιο του Κουτρουμπή λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ φέτος έχει παίξει σε 26 αγώνες με συνολικό χρόνο 2.046 λεπτά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω