Η περίπτωση του Λούκας Εβαντζελίστα έγινε... σίριαλ τον Γενάρη, καθώς ο Παναθηναϊκός ήθελε τον παίκτη για 1,5 χρόνο, με τους Ιταλούς να είναι θετικοί στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου αλλά για μόλις έξι μήνες. Τελικά η συμφωνία ήρθε αφού βρέθηκε μία μέση λύση, η οποία αφορά οψιόν ανανέωσης του δανεισμού ύστερα από συζήτηση μεταξύ Παναθηναϊκού, Ουντινέζε και Εβαντζελίστα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» η συγκεκριμένη συμφωνία για ενεργοποίηση της οψιόν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Μαΐου, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν να τρέξουν το θέμα. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στα πλάνα του τον Βραζιλιάνο άσο για τη νέα σεζόν και γι΄ αυτό τον λόγοι οι επαφές με την ιταλική ομάδα αναμένεται να γίνουν πριν ξεκινήσουν τα play offs.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω