Το έργο μπήκε στην τελική του ευθεία και σε αυτή την ευθεία άπαντες τρέχουν για να περάσουμε πιο γρήγορα από τη θεωρία στην πράξη.

Τα χρονοδιαγράμματα είναι συγκεκριμένα και κανένας δεν θέλει να ξεφύγει από αυτά και για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει εγρήγορση αλλά και σύντμηση κάποιων διαδικασιών που υπό νορμαλ συνθήκες θα έπαιρναν παραπάνω χρόνο.

Μια χρονοβόρα διαδικασία είναι η δημοπράτηση ενός τέτοιου έργο εφόσον πρόκειται για δημόσιος διαγωνισμός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως και για να μην απαιτηθούν 9-12 μήνες, η διαδικασία θα γίνει fast track.

Έτσι μέχρι τις γιορτές θα γνωρίζουμε τον ανάδοχο του έργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Trifillakia.gr καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 13η Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 ενώ η αποσφράγιση τους θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Πλέον το έργο θα πάει πολύ γρήγορα και το νερό έχει μπει στο αυλάκι έτσι ώστε ένα όνειρο χρόνων για τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γίνει πραγματικότητα!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω