Η πανδημία έχει φέρει τον κόσμο μακριά από τα γήπεδα, ωστόσο, πάντα υπάρχει τρόπος για να είναι κάποιος δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Κάποιες φορές είναι μια ταράτσα, κάποιες άλλες ένας λόφος και απόψε στην Καλλιθέα ήταν το κλειστό του Εσπέρου που βρίσκεται πάνω ακριβώς από το γήπεδο! Εκεί μαζεύτηκαν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού, παρακολούθησαν το παιχνίδι και φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, μάλιστα, ο Ντάνι Πογιάτος έδειξε στους παίκτες του να κατευθυνθούν προς το μέρος τους και εκείνοι χειροκρότησαν τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν κοντά στο Τριφύλλι μετά από έξι ολόκληρους μήνες!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω