Κατά της αναβολής της πρεμιέρας της Superleague τάχθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, με τοποθέτηση του στην τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ήταν έξω φρενών με τη διάθεση της ΕΠΟ να αναβάλλει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

“Θεωρώ απαράδεκτο η ΕΠΟ να προσπαθεί να επιβάλει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος” ανέφερε αρχικά ο Αλαφούζος.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε θέμα διαφευγόντων εσόδων από εμπορικές συμφωνίες:

“Θα ζητήσω από την ΕΠΟ τα λεφτά που θα χάσει ο Παναθηναϊκός από τη μη έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό είναι θέμα αρχής”.

Καταλήγοντας, ο Αλαφούζος επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν η ΕΠΟ να μην λαμβάνει υπόψη της τη Superleague:

“Δεν είναι δυνατό να αποφασίζει και να διατάζει η ΕΠΟ”.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω