Η μεταγραφή του Λούκα Βιγιαφάνιες μπαίνει στην τελική ευθεία μετά την άφιξη του στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (3/8). Ο Αργεντικός στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου στάθηκε στη θέληση του για να επιστρέψει αλλά και στο πόσο ήθελαν από το τριφύλλι να γυρίσει. Παράλληλα δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει ξανά τα πράσινα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

 

Αρχικά ο Βιγιαφάνιες είπε:

 

"Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έκανα τα πάντα για να έρθω. Και ο Παναθηναϊκός με ήθελε και μου το έδειξε. Ο πρόεδρος, ο κύριος Αλαφούζος, μίλησε μαζί μου και μου είπε πόσο με θέλουν στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω".

Και συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός τώρα να το απολαύσω, μετά από τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετά. Πριν από λίγα χρόνια έφυγα, αλλά είχα πει ότι θα επιστρέψω. Τώρα είμαι και πάλι πίσω, στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος, θέλω να δω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλο το σταφ. Και περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού".

Inline ImageInline Image

Ο Αργεντινός ο οποίος ήρθε από το Μεξικό η οποία είναι μια χώρα με χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού υποβλήθηκε σε όλα τα τεστ που απαιτούνται και για ένα 24ώρο θα μπει σε καραντίνα σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι να ειδοποιηθεί πως δεν έχει κάποιο θέμα.

Για αυτό και οι εξετάσεις και τα ιατρικά τεστ που θα περάσει από τον Παναθηναϊκό θα γίνουν από την Τετάρτη όπως και οι υπογραφές με τον Αργεντινό να βρίσκεται την Πέμπτη στην πρώτη συγκέντρωση των πράσινων.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω