Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός αμυντικός στην κάμερα της NOVA:

Τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ; Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή;

"Φυσικά μπορούμε, παίζουμε στην έδρα μας και με κάποιες αλλαγές στην τακτική και με πίεση μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί και να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να δούμε τί πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Για τον εαυτό μου ξέρω ήδη τί δεν πήγε καλά για την ομάδα. Πάμε για την ανατροπή και πάντα πιστεύουμε στην ομάδα. Όλοι πιστεύουν και αυτό είναι το πρώτο βήμα."

Ήταν εκνευρισμένοι μετά τη φάση του πέναλτι;

"Δε θέλω να μιλάω γι' αυτά τα πράγματα επειδή δεν είναι στις δυνατότητές μου να το αλλάξω. Ασχολούμαι μόνο με ό,τι μπορώ να αλλάξω εγώ. Φυσικά και έχω γνώμη, δε νομίζω να είναι πέναλτι, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό, δεν είναι στις δυνατότητές μου, εγώ μπορώ μόνο να δουλέυω σκληρά και να κάνω τα σωστά στο γήπεδο. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω."

Μήπως έπαιξε ρόλο και η κούραση, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο παρατηρήθηκε έλλειψη ενέργειας;

"Σίγουρα έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι ψηλά και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κούραση. Πρέπει να ανταποκριθούμε, κάναμε κάποια λάθη, πρέπει να βελτιωθούμε και πραγματικά δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη."

Τί πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να έρθει η σπουδαία ανατροπή; Περιμένει ανάλογη ατμόσφαιρα με το ματς του πρωταθλήματος;

"Πρώτον πρέπει η ομάδα να πιστέψει και εν συνεχεία να σκοράρουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ή μέχρι το 60ό λεπτό της αναμέτρησης, ώστε στη συνέχεια να έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και με καλή πίεση, καθώς στην άμυνα έχουν πρόβλημα στη μεγάλη πίεση και πρέπει να επαναλάβουμε μια εμφάνιση με αυτή του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί είναι επίσης πολύ σημαντικοί για μας. Είναι ο δωδέκατός μας παίκτης και είναι πολύ σημαντικοί για να πετύχει ο σύλλογος ό,τι επιθυμεί."

Πόσο επηρεάζει η ήττα, η προσπάθεια και το ταξίδι το επόμενο ματς με την ΑΕΚ και σωματικά και πνευματικά;

"Πιστεύω θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Σαν παίκτης και άνθρωπος του αθλητισμού, το να κερδίζεις ή να χάνεις δεν αλλάζει την προσέγγισή σου. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να έχουμε αυτοπεποίθηση σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο δεν είμαστε και ρομπότ, θα έρθουν και παιχνίδια που δε θα παίξεις τέλεια, όμως πρέπει πάντα να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια."

Ποια η γνώμη του για την ΑΕΚ; Καθώςέχουν αλλάξει πολλά από εκείνο του πρώτου γύρου;

"Σίγουρα έχουν ποιότητα, νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω τους τρεις βαθμούς για να είμαι χαρούμενος."

Που θα κριθεί αυτό το ντέρμπι;

"Νομίζω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Θα πρέπει να είμαστε καλοί ανασταλτικά γιατί μπροστά έχουν ποιότητα. Οπότε αν είμαστε δυναμικοί στην άμυνα, θα μας δοθούν οι ευκαιρίες και είμαι σίγουρος ότι οι επιθετικοί μας θα σκοράρουν και θα κερδίσουμε το παιχνίδι."

Αισθάνεται πιο άνετα πλέον στις προπόνησεις που μιλάει και ολλανδικά καθώς έχει και παρέα;

"Είναι ένας μόνο παίκτης που μιλάει Ολλανδικά, με όλους τους άλλους μιλάω αγγλικά οπότε δε με νοιάζει τί γλώσσα μιλάμε."

Βοηθάει τον Αγιούμπ στην προσαρμογή του;

"Ναι φυσικά προσπαθώ να τον βοηθήσω για να μάθει πράγματα για την ομάδα και τη χώρα και τους ανθρώπους της. Νομίζω προσαρμόζεται γρ΄ήγορα και είναι πολύ χαρούμενος."

Περίμενε να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα και να αποκτήσει τον ηγετικό ρόλο που έχει στην ομάδα;

"Οι Έλληνες είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι, όπως και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εξαιρετικοί όλοι απέναντί μου. Οπότε αν έχεις πίστη και σκληρή δουλειά τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά."

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω