Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προπώληση κρίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντική, αφού οι φίλαθλοι βλέπουν την ομάδα να έχει αγωνιστική άνοδο, μετράει τέσσερις νίκες και παράλληλα υπήρξαν τέσσερις προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Για αυτό το λόγο η ΠΑΕ αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά τα γραφεία της στο ΟΑΚΑ, ενημερώνοντας πως τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά σήμερα (1/2) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω