Σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Live Sport, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο διαφαινόμενο απόκτημα του Παναθηναϊκού.

«Ο Καρλίτος θα είναι ο καλύτερος επιθετικός του Παναθηναϊκού στη μετά Μπεργκ εποχή. Είναι πολύ δυνατός, με καλή τεχνική και πολύ καλά τελειώματα, πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό. Δεν είναι πάρα πολύ γρήγορος, ούτε κλασικό εννιάρι. Αλλά είναι πάρα πολύ δυναμικός φορ, δεν θα μπορούσε σε διαφορετική περίπτωση να κάνει τόσο καλές σεζόν στην Πολωνία, όπου το πρωτάθλημα είναι πολύ physical. Εμείς περιμέναμε τότε ότι θα αγωνιζόταν βασικός, αλλά είχε παίξει ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια», ανέφερε στη «Live Sport» ο άλλοτε προπονητής του Τριφυλλιού.

Όσο για τον… πρώην συμπαίκτη του Καρλίτος στη Λέγκια, τον Ντόμινικ Νάγκι: «Αεράτος εξτρέμ, με γκολ, με ασίστ και εκρηκτικότητα. Στην Πολωνία είχε τη φήμη παίκτη που ορισμένες φορές επιδιδόταν σε ατομικές ενέργειες. Και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον Παναθηναϊκό. Παίζει ρόλο και το καλό περιβάλλον σε μία ομάδα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω