Στις αναμετρήσεις με ΑΕΛ και ΑΕΚ δηλώθηκε ο Εμάνουελ Ινσούα να εκτίσει τη ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω των κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε.

Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού, στο ματς με την Ξάνθη συμπλήρωσε τις 10 κίτρινες κάρτες και ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τα ματς με ΑΕΛ και ΑΕΚ αντίστοιχα. Το τεχνικό τιμ των ''πράσινων'' επέλεξε να τον ''χάσει'' σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις που ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος. Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που ενδεχομένως να έχανε ο Ινσούα ήταν τα εντός έδρας με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω