Ο Στέφανος Κοτσόλης αναφέρθηκε μέσω του ΟΠΑΠ Game Time στη κατάσταση του Παναθηναϊκού, καθώς και στις μάχες της Superleague 1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας των ''πράσινων'':

Για το Ολυμπιακός - Άρης: «Παρόλο που ο Άρης φέτος στα εκτός έδρας ντέρμπι και με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία και ειχε πολύ καλή εικόνα, θεωρώ ότι στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη δεν θα έχει την ίδια τύχη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και δεν υπάρχει αγώνας Champions League, οπότε δεν θα υπάρχει κούραση. Οπότε θεωρώ φαβορί σε αυτό το ματς τον Ολυμπιακό».

Για το Ξάνθη - Παναθηναϊκός: «Είναι δύσκολο να είμαι αντικειμενικός στο ματς αυτό. Παραδοσιακά η έδρα της Ξάνθης είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ίσως παίξει ρόλο η απώλεια του Κουρμπέλη που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, όσο και του Μπουζούκη που τραυματίστηκε».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Υπάρχει μια δυσκολία στην επίτευξη τερμάτων παρόλο που στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός σκόραρε από τρεις φορές. Γενικότερα στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλά προβλήματα. Η ομάδα δεν είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε να είναι όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, εύχομαι κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει και εκεί που του αρμόζει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω