Ένα από τα πλέον σημαντικά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα είναι η διαφορά που έχει προκύψει ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου από την πρώτη.

Μετά την συνάντηση της Παρασκευής, η πλευρά της «Μάνας του Λόχου» πρότεινε σε εκείνη της ΠΑΕ, να καταβάλει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του οφειλόμενου ποσού και το υπόλοιπο να «κουρευτεί».

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έλεγε κανείς πως «μεταφράζεται» σε δυσαρέσκεια καθώς άνθρωποι της φέρονται να έχουν διαμηνύσει σε εκείνους του Ερασιτέχνη εντός του Σαββατοκύριακου πως «Θα πάμε να δηλώσουμε για έδρα το ΟΑΚΑ ή την Ριζούπολη». Μάλιστα, συμπλήρωναν χαρακτηριστικά πως με την πλευρά του Ολυμπιακού Σταδίου έχουν ήδη έρθει σε μία πρώτη συμφωνία για την χρήση των εγκαταστάσεων.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για ένα θέμα που θα έχει και συνέχεια και σίγουρα η κατάληξή του θα είναι σημαντική για την προσεχή σεζόν καθώς οι «πράσινοι» με δεδομένη την δυναμικότητα του ρόστερ έχουν ανάγκη από μία δυνατή έδρα που θα μπορέσει να τους δώσει την απαραίτητη σε αρκετά παιχνίδια ώθηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω